Over ons

Wie zijn wij?

Yvonne’s groente & Fruit is opgericht door de trotse eigenaarresse Yvonne van Haandel – van Diessen een geboren en getogen Goirlese. Yvonnen werkt al meer dan 10 jaar in de AFG-branche

Sinds 14 augustus 2020 is onze winkel geopend, centraal in het winkelcentrum De Hovel. Wij zijn niet zomaar een groente- en fruitzaak. Ons assortiment is veel uitgebreider dan alleen maar groente en fruit. Natuurlijk zijn de vele soorten groenten en fruit wel de basis van onze winkel.

Onze producten met een A-kwaliteits-garantie worden zoveel mogelijk betrokken uit de regio (bekijk hier onze leveranciers). Naast de meeste gangbare groentes hebben wij ook diverse ‘vergeten’ groentes opgenomen in ons assortiment, zoals o.a.: pastinaak, schorseneer en raapstelen. Ook aan groentes voor de buitenlandse keuken hebben wij gedacht. Wij hebben o.a.: Kurkuma, laos en serh (citroengras) opgenomen in ons assortiment.

Foto Yvonne van Haandel

Op het gebeid van fruit hebben wij ook iets extra’s te bieden. Denk hierbij aan de anti allergieappel, de cara cara sinaasappel die van binnen rood is en de nashipeer, een witte peer die op een appel lijkt. Alle soorten seizoen fruit zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. In onze winkel hebben we ook een apart gedeelte voor diverse soorten meloenen. De Limeloen is een unieke, sappige meloen met een fris zure bite en een vleugje limoen, de Piel de sapo is een zachte sappige meloen. 

Naast ons uitgebreid assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om een fruitmand samen te stellen. Een fruitmand is een leuk cadeau om bijvoorbeeld iemand beterschap te wensen of als een relatiegeschenk. Ook voor maaltijden en maaltijdsalades bent u bij Yvonne’s Groente & Fruit op het goede adres. Andijviestamp, blote billetjes in het gras, bami en nasi, chili con carne en (vegetarische) pizza’s zijn verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u ook terecht voor de vele heerlijke rauwkostsalades en pastasalades. Lekkere toetjes zoals: kwark, bavarois en diverse mousse soorten zijn aanwezig.
In de winkel vindt u ook een groot assortiment noten, dadels, vijgen en pinda’s met- en zonder chocolade. Meerdere soorten confituren en honing ontbreken niet. Tot slot noemen we nog de zuivelproducten, zoals: boerenmelk, boerenyoghurt en diverse vla soorten. Op onze recepten pagina kunt u verschillende recepten voor overheerlijke maaltijden vinden.

Neem een kijkje bij ons binnen