Leveranciers

Gebrs van Aarle: groothandel in AGF

We hebben hoge kwaliteitseisen zodat klanten zich met onze producten kunnen onderscheiden in de markt. Ook de service en klanten contact is erg belangrijk.

www.gebrsvanaarle.eu

Jan Bax Veen - Ambachtelijke Producten

Halverwege jaren ’80 vestigde Jan Bax zich in het plaatsje Veen, en zette de ambachtelijke bedrijvigheid voort. Het begon met de productie van zuivelproducten zoals yoghurt en karnemelk. 
Eind jaren ’80 bracht Jan Bax een nieuw product op de markt; Brabants Genot. Al snel groeide de klantenkring en stond het product in vele boerderijwinkels door heel Nederland.

www.janbaxveen.nl

De Smaak van Hier

Het begon met een simpele melktap. Maar is inmiddels uitgegroeid tot een pure, lokale zuivelhandel. Op de Piet van Meintjeshoeve is De Smaak van Hier is ontstaan. Uit liefde voor de koeien en het boerenleven, gedreven door de wens op een verantwoorde manier te boeren.

www.desmaakvanhier.nl

Schulp Vruchtensappen

Albertus Schulp legde in 1861 met zijn hoogstamboomgaard de basis waar nu letterlijk en figuurlijk de vruchten van geplukt worden. Vijf generaties aan ervaring, kennis en een door de jaren heen geperfectioneerd productieproces maken samen een sap voor de liefhebber.

www.schulp.nl

Koppejan Noten

Koppejan Noten is een enthousiast familiebedrijf gespecialiseerd in noten, zuidvruchten, rijstcrackers en aanverwante artikelen. Zo leveren wij aan supermarkten, (groente) -speciaalzaken, boerderijwinkels en horecabedrijven. Onze speerpunten zijn hoge kwaliteit, klantgericht, vernieuwend en flexibel.

www.koppejannoten.nl